7/1
Pohodový domov s kousky od Seraxu

Pohodový domov s kousky od Seraxu

7. ledna 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Nádobí , Sklo

Sponzorované odkazy:

Ležérní, přitom stylové, originální a přitom praktické. To jsou kousky designové značky Serax s nadčasovým vzevřením. Mějte doma kousek Nizozemí!

Serax vyrábí bytové doplňky, nádobí a funkční dekorativní předměty, jež mají osobitost a vlastní duši. Všechny kousky vznikají ve spolupráci s předními domácími, ale i světovými designéry. Jejích široká paleta čítá rozličné kousky, jež se mohu chlubit nejen funkčním a uživatelsky dostupným designem, ale i inovativními postupy při jejich výrobě.

Serax přinese do vašeho domova kousek Holandské pohody, který prostoupí váš domov a interiér jedinečným osobním stylem. Filozofie Seraxu hlásá: „Pro krásnější domov a nezapomenutelné chvíle u jídelního stolu“.

Skleněný svícen na čajovou svíčku

Půvabný svícen na čajovou svíčku je to pravé pro vytvoření domácí pohodové atmosféry. Je vyroben ze skla a můžete si jej pořídit v až osmi provedeních – s různými nápisy, nebo jednoduchým zdobením. Pachatelem těchto prima kousků je designérka Marie Michielssen. Jeden kousek svícnu vás vyjde na 120 Kč.

Skleněný svícen na čajovou svíčku; 120 KčSkleněný svícen na čajovou svíčku; 120 Kč

Skleněná karafa s měděným páskem

Elegantní skleněná karafa s měděným prvkem bude ozdobou každé domácnosti. Krásný dekorový kousek na servírování vody nebo domácí limonády, případně jen jako dekorativní kousek kamkoli chcete. S výškou 17 cm a průměrem 9 cm, vyjde na 790 Kč.

Skleněná karafa s měděným páskem; 790 Kč; skleničky s měděným páskem; kus za 430 KčSkleněná karafa s měděným páskem; 790 Kč; skleničky s měděným páskem; kus za 430 Kč

Sklenička s měděným páskem

Ke skleněné karafě s měděným páskem patří (ale nemusí) také sklenička s měděným páskem. A když ano, vytvoří spolu jedinečný set, který jen tak někdo doma nemá. Vodu a limonádou tak můžete servírovat zcela stylově. Jedna sklenka o výšce 7 cm a průměru 7 cm, stojí 430 Kč.

Sklenička na červené víno Pure; 440 KčSklenička na červené víno Pure; 440 Kč

Sklenička na červené víno Pure

Tahle krásná sklenička na víno s jemným designem bublinek bude perfektním kousek k relaxu se sklenkou vína. Skleněný neotřelý kousek s výškou 15,5 cm a průměrem 8,5 cm, spáchal designér Pascale Naessens a cena sklenky činí 440 Kč.

Sklenička na bílé víno Pure; 420 KčSklenička na bílé víno Pure; 420 Kč

Sklenička na bílé víno Pure

K červenému vínu vám nesmí doma chybět ani sklenička na bílé víno. Opět je ti design bublinek ve skle, s výškou 14 cm a průměrem 7,5 cm. A opět je tu stejný pachatel designér Pascale Naessens. Půvabný kousek vyjde na 420 Kč.

Dóza na potraviny; 320 KčDóza na potraviny; 320 Kč

Dóza na potraviny

Velmi praktická porcelánová dóza se silikonovým uzávěrem na ukládání potravin, vám poslouží dlouho a dobře. Klasický tvar o rozměrech 13×13 cm, jednoduchý nezdobený design dává přesto potenciál, který si oblíbíte. V této dóze budou potraviny v bezpečí a vydrží vám dlouho čerstvé. Cena dózy činí 320 Kč.

Čajový hrnek Anita; 380 KčČajový hrnek Anita; 380 Kč

Čajový šálek Anita

Neobvyklý a zajímavý kousek k relaxu s čajem. Vychutnejte si šálek vašeho oblíbeného čaje z tohoto stylového hrníčku. Je vyroben z kameniny a má hladkou příjemnou glazuru. Tvůrcem je designérka Anita Le Grelle. Hrnek o výšce 13 cm a s průměrem 6 cm vás vyjde na 380 Kč.

Kávový šálek Anita; 320 KčKávový šálek Anita; 320 Kč

Kávový šálek Anita

A k čajovému kousku přidáváme ještě šálek na kávu. Jeho příjemná rezavě červená barvička daná materiálem, kterým je glazovaná keramika vás jistě hodí do pohody, když si v šálku vychutnáte svoji oblíbenou kávu. Stylový hrneček o výšce 5 cm a průměru 8 cm stojí 320 Kč.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS