18/11
Co si pořídit na zahradu, abyste se v ní cítili královsky?

Co si pořídit na zahradu, abyste se v ní cítili královsky?

18. listopadu 2021 v 23.45 , Zahrada

Mít zahradu nebo alespoň malý dvorek, kde můžeme celoročně relaxovat, je báječné. Místo samo o sobě, bez vybavení, by nám ale mohlo přijít strohé, možná bychom jej ani nepoužívali. A to by byla velká škoda. Stačí pár kusů vybavení, a svůj dvorek či zahradu budete zbožňovat.

Investujte do pergoly

Sluníčko je sice fajn, ale pokud je ho příliš, nemůžeme na něm dlouhodobě setrvávat. Existují ale povedené levné pergoly, které nám poskytnou příjemný žádaný chládek. Jde o naprosto jednoduchý způsob, který však dokonale plní svůj účel. I při velkém slunci si díky nim užijete dlouhé hodiny na zahradě nebo u bazénu.

Na webových stránkách dobrepergoly.sk najdete několik typů pergol, z nichž si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Některé z pergol jsou navíc v akci, a tak si je mohou dovolit téměř všichni zájemci. Kupříkladu jednoduchá, ale velmi hezká pergola Elegancy je k dostání již od 3 592 euro.

Bazén, abyste se měli kde osvěžit

Tak nějak samozřejmostí už jsou v dnešní době nejen na zahradách, ale i jinde bazény. A že vás nemusí stát kvalitní typ majlant, o tom vás přesvědčí spolehlivé bazény Bestway. Co třeba model Bestway FAST SET RATAN 4,57 × 1,07 m? Koupíte jej za 8 200 Kč, je dostatečně velký i hluboký, aby si v něm pořádně zaplaval a protáhl záda i dospělý člověk.
Jestli máte děti a bazén chcete spíš kvůli nim, koupit můžete prozatím např. krásný tříkruhový bazén Bestway 152 × 30 cm. Hezky si v něm zadovádí, zchladí se a bude se jim v parných letních dnech cítit mnohem lépe.

Bestway FAST SET RATAN 4,57 X 1,07 M, foto: hrackarstvi.euBestway FAST SET RATAN 4,57 X 1,07 M, foto: hrackarstvi.eu Bestway FAST SET RATAN 4,57 X 1,07 M, foto: hrackarstvi.eu

Je libo vířivku?

I vířivky jsou velmi oblíbené. Dát si večer bublinkovou lázeň a uvolnit svalstvo, nebo si užít romantiku při svíčkách ve vodě, to si nechá líbit každý. Cenově dostupná Bestway vířivka vás překvapí svou kvalitou, zpracováním, funkcemi i vzhledem. Např. model Lay-Z-Spa IBIZA se hodí do každé rodiny i na chatu. Systém ohřívání a masážní systém vám navodí naprosto báječné pocity.

Neváhejte a pořiďte si např. pod stromeček bazén, vířivku nebo pergolu. Na zahradu se budete těšit mnohem víc, než tomu bylo doposud.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS