11/5
Pískoviště baví malé i větší děti. Jaké koupit těm vašim, aby byly spokojené?

Pískoviště baví malé i větší děti. Jaké koupit těm vašim, aby byly spokojené?

11. května 2022 v 00.00 , Zahrada

Sponzorované odkazy:

Pokud zvažujete nákup dětského pískoviště, vězte, že je to skvělý nápad. Sice si tím přidáte dost práce s úklidem, i když se budete snažit děti venku dokonale „vytřepat“, ale jejich zábava a možnost učit se novým věcem, za to jistě stojí. Pokud jim koupíte dostatek hraček, které jim v zábavě na pískovišti pomohou, budete mít o zábavu na desítky minut, ne-li pár hodin denně, postaráno.

Pískoviště pro nejmenší děti

Pro maličké děti, které se s pískem seznamují, pořiďte pískoviště umělohmotné. Prodávají se velmi praktické modely, které můžete libovolně posunovat, takže je můžete stavět několikrát za den do stínu, a večer nebo při dešti nepřízni počasí jednoduše zavřít. Známá jsou pískoviště ve tvaru mušlí, ale na trhu jsou i jiná, prakticky řešená.

Pískoviště pro „znalce písků i vod“

Pokud už vaše děti dosáhly roku a půl, nebo dvou let, a pískoviště se jim zalíbilo, investujte do většího modelu. Ideální je, když má pískoviště alespoň 2 × 2 metry, ale čím bude větší, tím lepší zábavu budou děti mít. Neotálejte ani s dostatečnou hloubkou. Na zahradě můžete jednoduše vyhloubit jámu o rozměru rámu pískoviště, vyložit ji silnou fólií nebo jutou a dětem tak nabídnout víc písku, než je jen výška rámu samotného pískoviště.

Pokud dětem chcete udělat vážně radost a nabídnout jim možnost na písku se skutečně vyřádit, umístěte jim k pískovišti i malou nádobu na vodu (čím větší bude, tím více vody spotřebují), aby mohly vytvořit bábovičky i při suchém počasí. Zdatnější zhotoví rybník nebo vodní nádrž uprostřed pískoviště.

Zapojte fantazii

Pískoviště koupíte kvalitní z masivu, které má praktické plochy k sezení po stranách nebo v rozích pískoviště. Klidně ale vytvořte pískoviště z toho, co doma máte. „Svažte“ staré trámy, betonové trubky, které leží ladem nebo staré betonové kvádry…

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS